onsdag 23. april 2008

Dobbeltløp


9 kommentarer:

Buster sa...

Velkommen hjem. Det ble litt for stille her en stund. Fint da med et skikkelig comebackbilde.

irma sa...

Nå har jeg venta lenge :-) herlig du er back on track!

randi sa...

Knall bilde!!

Sander sa...

Takk skal dere ha som har ventet :-)
Kineserne er ikke redde for å pynte med kulørte lamper...

tornerose sa...

Oi, for et stilig bilde!! Hvor i alledager er det?

Sander sa...

Hei tornerose, jeg føler meg heldig som er tvunget til å reise og oppleve slikt. Det er fra den nyeste bydelen i Suzhou, byen de selv kaller "Østens Venedig". Det var veldig fint der om kvelden!

tornerose78 sa...

Hei tornerose, jeg føler meg heldig som er tvunget til å reise og oppleve slikt. Det er fra den nyeste bydelen i Suzhou, byen de selv kaller "Østens Venedig".
Tvunget til å reise ja, det må jeg si var et privilegium :) Litt småmissunnelig kjenner jeg, for en mulighet :) Her blir det mest bilder av de små ting i den nærmeste omkrets av heimen, med andre ord litt snevert.. eller blir iallfall mye macro ;)
Kommer til å følge med på bloggen fremover..

Hilsen litt over middels fotointerresert tornerose :)

Sander sa...

Det føles ikke alltid som et privilegium når man ikke kan velge tid og sted.
Veldig hyggelig at du titter og legger igjen et rosenblad :-)
Begrensning fremmer kreativiteten sies det, og macro gir alltid mye igjen. Men jeg håper og tror at du tar kameraet med deg når kreftene tillater utetid. Du har veldig godt blikk for komposisjon!

tornerose78 sa...

Det føles ikke alltid som et privilegium når man ikke kan velge tid og sted.
Det kan jeg forstå.. rart med det, man ønsker seg gjerne noe annet enn det man har ofte.. Har man valgfrihet så kan man ønske rammer, har man rammer så vil man ha valgfrihet.. Anyway..

Begrensning fremmer kreativiteten sies det, De som sa dette har nok rett, har jo vært mye syk og desto mer kreativ er jeg der jeg ligger. Foretar både reiser og hobbyprosjekter i "topplokket" ;) Dessuten er jo inntrykkene så mye mer fantastiske når man først kommer seg ut..
Hehe, har blitt endel ligging i lynga denne våren med "macroering" men jammen er det slitsomt også. Ikke bare er det fort å skjelve men man stirrer så sykt mye i linsa at man blir snurrete .Personlig liker jeg nok best landskapsbilder, så gleder meg til det blir litt grønnere ute :) Kunne også tenkt meg å tatt mer situasjonsbilder av mennesker, men er jammen litt pysete på det nede i byen feks.. Annerledes om det er avtalt på forhånd.

Du har veldig godt blikk for komposisjon!
Tusen takk, det var kjempe hyggelig å høre :) Alltid flydd rundt med kamera, men først i fjor jeg la fra meg speilrefleksen for film.. men angrer ikke et sekund :) foto er jo topp ;)